top of page

Trädfällning i Borås

Arborist i Borås

Trädfällning i Borås 

Det finns en hel del risker med trädfällning i Borås vilket gör det bäst att överlåta jobbet till proffsen. Risken finns att trädet trillar över känsliga saker eller över det värsta: en person. Det krävs både teknik och kompetens för att förstå hur trädfällning i Borås ska ske och det är viktigt att ha respekt för det. Arborister har alltid rätt utrustning, verktyg och kunskap.

En arborist kan hjälpa till med bra mer än bara trädfällning i Borås. Du kan även få hjälp med att ta bort oönskade stubbar, beskära träd eller forsla bort trädavfall efter trädfällningen. Speciellt beskärning är viktigt att få till rätt eftersom trädet kan skadas och i värsta fall dö om den beskärs fel. Det måste göras under rätt tidpunkt och på rätt sätt för att trädet ska växa sig vackert, och bära god frukt om det är ett fruktträd.

För att få hjälp med trädfällning i Borås är det bara att fylla i formuläret eller ringa in till oss. Vi bokar alltid in ett kostnadsfritt möte så att vi kan se vad som behöver göras och hur det ska göras. Redan samma dag får du en offert.

0705 570 580

bottom of page